Refu Interim wint de Prijs van de Gelijkheid 2023!

We kunnen het nog niet goed geloven, maar we hebben de Prijs van de Gelijkheid gewonnen! Een dikke dankjewel aan iedereen die gestemd heeft!

Op het Festival van de Gelijkheid organiseerden we een speeddate met nieuwkomers en festivalbezoekers: ga eens iets drinken met iemand die je totaal niet kent, en ontdek hoeveel je 'gelijkt' op elkaar.

Foto door Delphine Lebon

Festival van de Gelijkheid reikt deze prijs elk jaar uit aan 'mensen die tegen de stroom in durven varen. Mensen die hun kont opheffen en iets wezenlijks veranderen in hun buurt of in het publieke debat. Mensen die maatschappelijke pijnpunten durven duiden, maar weigeren om in cynisme te vervallen. Mensen die verbinden.'

De andere genomineerden waren Dikke Freddy (pseudoniem van Erik Vlaminck) en Ramsey Nasr. Wat een eer om naast hen te mogen staan.

We zijn zeer dankbaar voor deze erkenning, en nemen het mee als motivatie om ons kont te blijven opheffen. Om te blijven doen wat we doen: mensen samen brengen die elkaar anders niet zo makkelijk zouden ontmoeten. Via vrijwilligerswerk, ontmoeting en verbinding, en af en toe eens luid roepen als het nodig is.

Deze prijs is in de eerste plaats voor alle vrijwilligers van Refu Interim, die elke dag het beste van zichzelf geven!

Previous
Previous

Vis eens uit een andere vijver: workshop voor organisaties en bedrijven

Next
Next

Schrijf je in voor vrijwilligerswerk!